Schooluren

Context

Opvang

Vanaf 8u is er gratis opvang.  De kinderen kinderen kunnen spelen op de kleuterspeelplaats.

Start schooldag

Om 8.20 u gaan de kinderen klaar staan. Kinderen vanaf het eerste leerjaar worden ten laatste 8.30 u verwacht in de leefgroep. De officiële schooltijd gaat dan in!

De kleuters van K2/K3 sluiten ten laatste 8.45 u aan en peuter/K1 om 8.45 u. 

Op maandag hebben de kinderen een uurtje later school en komen aan ten laatste 9.00 u en start de ronde om 9.10 u.

Middageten

s'Middags stoppen we om 11.50 u. Kinderen die thuis eten, worden aan de klas opgehaald door hun ouders. De kinderen die niet tijdig opgehaald worden, wachten in de eetzaal op hun ouders (dit vanwege de veiligheid). 
13.15 u: De (namiddag)lessen vangen terug aan.

Voor het middagmaal kunnen kinderen boterhammen of andere lunch in een brooddoos meebrengen, niet in aluminiumfolie. Probeer die brooddoos gezond te vullen. Bij de boterhammen is het mogelijk om soep te drinken.  Die kan je bestellen via de maaltijdlink in het schoolnieuws of via het secretariaat. Wijzigingen wat betreft de soepmaaltijd, kunnen op elk moment aangepast worden.

Tijdens de middagpauze kunnen kinderen ook een warme maaltijd eten. Je vindt het menu in het schoolnieuws en op de website, waarna u de bestelling via de link kan invullen. Via het gemeenschapsonderwijs is de school contractueel verbonden met catering Hanssens. 

De cateraar voorziet zowel vegetarische, niet-vegetarische als varkensvrije gerechten.  Op donderdag is het altijd veggiedag.

Is je kind ziek? Verwittig dan vóór 8.45 u telefonisch het secretariaat of laat een briefje achter in het postvakje van Shana.

Wijzigingen wat betreft de warme maaltijd kunnen uiterlijk 10 werkdagen vooraf.
 

Einde schooldag

De schooldag eindigt om 15.45 u op maandag, dinsdag en donderdag.  Op woensdag om 11.50 u.  En op vrijdag om 15.00u. 

Forum

Eén keer per maand is er op vrijdagmiddag een groot forum.  De data vind je op de frigokalender.  We beginnen om 14.20 u en ronden af om 15.00 u.

Hou er rekening mee dat in tijden van Corona de afspraken kunnen wijzigen.